Zadovoljna.si
Resnica ali potegavščina?

Novice

Nenavadno! Ovca povrgla pasjega mladiča

Z. B.
26. 03. 2011 19.00
27

Vsaj tako trdi nek kitajski kmet, ki je našel ovčjega-pasjega mladička na polju, kjer so ga ovce vzele v oskrbo. Kot pravi, je bil mladiček prav takšen, kot bi se komaj skotil.

Resnica ali potegavščina?
Resnica ali potegavščina?FOTO:
''Sem pastir in odkar pomnim, ovce z jezikom očistijo svojega pravkar rojenega mladiča,'' pravi Liu, kitajski pastir, ki je prijavil nenavadno kotitev. Ko se je namreč približal skupini ovca na polju, je opazil, da je med njimi mladiček. ''Ko sem se približal, sem bil šokiran nad videnim. Takoj sem opazil, da je mladiček drugače od ostalih jagenjčkov. Bil je mešanec med ovco in psom!''

Pastir je še dodal, da je bil ob tem videnju prestrašen, saj česa takega še ni videl, čeprav pase ovce že 20 let. Nenavadno bitjece je ovci pravzaprav podobno samo po dlaki, smrček, oči, tačke in rep so takšni, kakršne imajo psi. Liu pravi, da se mladiček tudi igra kot pasji mladiček.

Veterinarji, ki so za zgodbo slišali, so dejali, da je nemogoče, da bi ovca skotila psa, a to ni zaustavilo množice radovednežev, ki stojijo v vrsti, da bi lahko videli to 'čudo'. Strokovnjaki iz Zootehničnega tehnološkega centra menijo, da je čisto mogoče, da je pastirjeva ovca skotila mladiča, ki se razlikuje od drugih, se pravi, da ima nekatere nenavadne lastnosti. Nekateri pa so prepričani, da gre preprosto za – kužka in da želi Liu zgolj pritegniti pozornost.

Nenavaden jagenjček ali navaden psiček?
Nenavaden jagenjček ali navaden psiček?FOTO:


 

KOMENTARJI (27)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375