Zadovoljna.si
Tudi zasebno so dobre prijateljice.

Novice

Najbolj seksi slovenska skupina pripravljena, da se razgali na odru

M.V.
04. 12. 2011 09.00
20

Plesna skupina SheDivaz, ki se je predstavila v drugi sezoni oddaje Slovenija ima talent, je pridno vadila in skupaj s koreografom Željkom Božičem pripravljala plesni kabaret šov, ki ga bo decembra končno predstavila slovenskemu občinstvu. Dekleta, ki so sicer plesalke ljubljanske plesne šole Kazina, stavijo na svoj seksapil in plesno znanje, ki ga vsako leto sproti dokazujejo na plesnih tekmovanjih po vsem svetu.

SheDivaz zapeljujejo tako z videzom kot s plesnimi gibi.
SheDivaz zapeljujejo tako z videzom kot s plesnimi gibi.FOTO: Nejc Tomšič

SheDivaz so Slovenijo osvojile že z nastopom v drugi sezoni šova Slovenija ima talent, Ada Kogovšek, Andreja Vakselj, Nika Horvat, Tjaša Resnik, Tina Vunjak in Ula Šemole pa nikakor ne počivajo na lovorikah in vse odtlej pridno vadijo ter skupaj s koreografom Željkom Božičem, ki mu je na pomoč občasno priskočila tudi Ada, pripravljajo celovečerni šov, ki so ga poimenovale preprosto SheDivaz Show. "Nočemo biti na prvo žogo in tudi tisto, kar je morda vsem seksi, bomo naredile bolj prefinjeno in, kot smo rekle, s stilom. Malo skrito in zavito v tančico," so nam o svojem slogu povedale pred časom. Sloveniji želijo predstaviti kabaret, ki je pri nas še precej v povojih in dokazati, da so lahko seksi tudi brez kančka vulgarnosti.

Tudi zasebno so dobre prijateljice.
Tudi zasebno so dobre prijateljice.FOTO: Nejc Tomšič

Zapeljivi kostumi in ritmi

V kratkem bodo dekleta, ki so tudi zasebno dobre prijateljice, praznovale eno leto obstoja, ob tej priložnosti pa so se brez slabe vesti posladkale s čokoladno torto. Glede na to, da jih je v skupini 6, priznajo, da včasih pride do nesoglasij, a vse sproti uspešno rešujejo. "Zaenkrat jih rešujemo s pogovorom, čeprav je res zalogaj imeti šest deklet na kupu, sploh ker ima vsaka svoj karakter. Splača se potruditi za dobre odnose, saj verjamemo v projekt, smo super ekipa in bilo bi škoda, da se ne bi znale dogovoriti," pravijo dekleta. Obljubljajo prvovrstni šov, ki ga bodo začinile z zapeljivimi kostumi Matevža Ogorelca, izbranimi kabaret ritmi in erotično obarvanimi točkami, ki bodo verjetno obnorele predvsem moške gledalce.

Zadnji mesec dni vse živijo le za šov!
Zadnji mesec dni vse živijo le za šov!FOTO: Facebook

 

 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399