Zadovoljna.si
Meg Ryan

Novice

Meg Ryan se bo podala v režiserske vode

STA
07. 04. 2011 11.57
0

Ameriška filmska igralka Meg Ryan bo prvič stopila za filmsko kamero. Njen režijski prvenec ima po poročanju filmske revije Variety naslov "Into the Beautiful". Komična drama po scenariju Anne Meredith pripoveduje o ponovnem srečanju starih prijateljev.

Meg Ryan
Meg RyanFOTO:

Producentka filma Wendy Finerman je povedala, da bodo film začeli snemati septembra v ameriški zvezni državi New York. Sicer je film, kot je dejala, idealen projekt za Ryanovo. Je "ganljiv, zabaven in tankočuten". Ryanova v filmu ne bo igrala.

Meg Ryan, ki je zaslovela v romantičnih komedijah, je nazadnje igrala v filmih Serious Moonlight. Po vlogi žene vojaškega pilota v filmu Top Gun je šlo z njeno kariero le še navzgor. Občinstvo je navdušila z upodobitvijo Sally Albright v filmu Ko je Harry srečal Sally, ki ji je tudi prinesel nominacijo za zlati globus. Za zlati globus je bila nominirana še za filma Čaka te pošta in Romanca v Seattlu.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375