Zadovoljna.si
Maja in Anže sta šla vsak svojo pot.

Novice

Maja in Anže sta se razšla

Ž.B.
18. 10. 2011 07.32
56

Pevka Maja Keuc in plesalec Anže Zalar menda nista več par! Kar smo sumili že pred meseci, ko nam je pevkina predstavnica za tisk zatrjevala, da je med mladima golobčkoma vse v najlepšem redu, se je nedavno izkazalo za resnico. Maja in Anže, ki sta se spoznala na snemanju oddaje Slovenija ima talent in se kasneje zaljubila, sta očitno šla vsak svojo pot.

Maja in Anže sta šla vsak svojo pot.
Maja in Anže sta šla vsak svojo pot.FOTO: Facebook
Pevka se posveča svojemu prvencu.
Pevka se posveča svojemu prvencu. FOTO: Žiga Culiberg

"V teh govoricah ni niti trohice resnice. Maja in Anže se super razumeta in v njunem razmerju prav nič ne škripa,'' nam je julija zagotovila Majina menedžerka Anina Sever. Maja je bila že takrat polno zasedena, večino dnevov pa je preživela v studiu, kjer je zaključevala svoj glasbeni prvenec, Anže kot član plesne skupine Meastro pa tudi kar naprej potuje na nastope v tujino. Očitno je preobremenjenost na obeh straneh terjala svoj davek.

Razmerje sta dolgo skrivala

Razmerja že od vsega začetka nista želela deliti z javnostjo, a Slovenija je majhna in kmalu so ju ujeli skupaj. "Res je, da zadnje čase spet čutim metuljčke v trebuščku. Spoznala sva se na šovu SIT, ljubezen pa se je razvila pred kratkim, saj v zvezi nisva dolgo. Vse se je zgodilo zelo spontano in nepričakovano," nam je Maja takrat potrdila svojo novo ljubezen. "Več o najinem razmerju ne želim deliti z javnostjo. To je moja osebna zadeva, sem glasbenica in nočem, da se ljudje začnejo fokusirati na napačne stvari,'' je pred meseci še dodala pevka. Pričakujemo, da tudi o koncu razmerja pevka verjetno ne bo razpredala v medijih, obema, tako njej kot Anžetu, pa želimo čim hitrejše in neboleče celjenje srčnih ran.

Anže je Majo podpiral tudi na letošnjem Eurosongu v Duesseldorfu.
Anže je Majo podpiral tudi na letošnjem Eurosongu v Duesseldorfu.FOTO: Alesh Maatko

KOMENTARJI (56)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395