Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

LiLo ponujajo milijon dolarjev za odtis vagine

Z.M.
28. 10. 2011 12.00
2

Lilo lovi še zadnje vzdihe svoje umirajoče kariere. Potem ko jo je zavrnila večina režiserjev in se zanjo ne zanimajo več niti lastniki klubov, ji je preostalo le eno – da se sleče! Najprej se je z znano moško revijo dogovorila, da bo za milijon dolarjev odvrgla vse krpice, zdaj je odtis svoje vagine za enak znesek prodala podjetju, ki izdeluje erotične igračke!

Lindsay Lohan zadnje čase res ni postlano z rožicami. Zaradi neprimernega obnašanja so obnovili njeno pogojno kazen, režiserji bežijo pred njo kot muhe pred dežjem, zaloga denarja, ki ga je zaslužila z igranjem in modnim fotografiranjem pa vztrajno kopni.

Kot večini starlet 25-letnici ni preostalo drugega, kot da odkrije še zadnjo tančico s svojega burnega življenja ...

Najprej se bo slekla, nato še prodala svoj intimni predel

Najprej se je z znano moško revijo, katere fotograf se je več let trudil, da bi privolila v fotografiranje, dogovorila da se bo za milijon dolarjev popolnoma slekla.

Vse skupaj pa je peljala še korak dlje in privolila v sestanek s podjetjem Fleshlight, ki proizvaja erotične igračke. Zvezdnici ponujajo kar milijon dolarjev za odtis njene vagine! Z odtisom želijo izdelati umetno vagino, ki bi strankam nudila povsem enak užitek kot izvirna.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399