Zadovoljna.si
Victoria's Secret

Novice

Kylie Bisutti ne bo (več) Victorijin angelček

Z.S.
10. 02. 2012 13.35
0

Manekenka Kylie Bisutti, ki se ji je leta 2009 izpolnila želja večine deklet iz modne industrije, saj je postala eden izmed razpoznavnih obrazov modne hiše Victoria's Secret, se je odpovedala angelskim krilcem. 21-letna lepotica iz Kalifornije se je za prekinitev sodelovanja odločila zaradi verskih razlogov.

Victoria's Secret
Victoria's Secret FOTO:

Zaradi vere 'odvrgla krilca'

''Sodelovanje z Victoria's Secret je bil moj največji cilj v življenju in vse kar sem si želela v svoji karieri. Pravzaprav sem zelo uživala, bilo je zelo zabavno. Vendar bolj kot sem pozirala v spodnjem perilu, in spodnje perilo ni oblačilo, bolj sem postajala nesigurna zaradi svoje vere … Sem kristjanka in več kot sem prebirala Sveto pismo, bolj me je to motilo,'' je zaupala Kylie Bisutti, ki je javnost presenetila z novico, da se poslavlja od razkazovanja telesa v kopalkah in spodnjem perilu. Na samo odločitev je vplival tudi njen zakon. ''Rada bi naredila vse, kar je v moji moči, da ohranim svoj zakon kot nekaj posebnega. Moje telo mora biti namenjeno zgolj možu in je nekaj svetega.'' Z navedenimi razlogi se sicer marsikdo ne strinja, medtem ko je lepa Američanka med svojimi verskimi somišljeniki prejela mnogo pohval na družbenih omrežjih. Neko dekle ji je tako preko twitterja sporočilo naslednje: ''Sem kristjanka in moje sanje so, da postanem VS angelček, vendar bom sedaj, ko sem prebrala tvojo celotno zgodbo, še enkrat premislila. Ti si moj vzor!''

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 387