Zadovoljna.si
Kristen Stewart je v enem letu zaslužila 27 milijonov evrov.

Novice

Kristen Stewart najbolje plačana igralka

STA
20. 06. 2012 11.49
1

Kristen Stewart je najbolje plačana hollywoodska igralka, je razvidno z letnega seznama najbolje plačanih igralk v Hollywoodu revije Forbes, ki je bil objavljen v torek. Igralka naj bi od maja lani v enem letu zaslužila 34,5 milijona dolarjev (27 milijonov evrov), in sicer na račun vloge Belle Swan v filmih Mlada luna in Mrk.

Kristen Stewart je v enem letu zaslužila 27 milijonov evrov.
Kristen Stewart je v enem letu zaslužila 27 milijonov evrov.FOTO: X17 Agency

S filmoma Mlada luna in Mrk je Kristen Stewart zaslužila po 12,5 milijona dolarjev (9,7 milijona evrov) za vsakega, poleg tega dobi še delež od dobička. K temu je treba dodati še honorar, ki ga je zaslužila s filmom "Snow White and the Huntsman" (Sneguljčica in lovec). Na drugem mestu lestvice je Cameron Diaz, ki je zaslužila 34 milijonov dolarjev (26,5 milijona evrov), zahvaljujoč predvsem deležu od dobička pri uspešnici Huda učiteljica. Na tretjem mestu je Sandra Bulock s 25 milijoni dolarjev (19,5 milijona evrov), sledijo še Angelina Jolie, Charlize Theron, Julia Roberts, Sarah Jessica Parker, Meryl Streep, Kristen Wig in Jennifer Aniston.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399