Zadovoljna.si
Pippa Middleton in princ Harry

Novice

Ups, h komu se stiska najbolj zaželena gospodična?

Z.B.
17. 05. 2011 12.07
11

Ukvarja se s financami, je bivši igralec kriketa, zelo dober prijatelj princa Williama, ime mu je Alex Guy Rushworth Loudon in prav on je moški, ki je najbolj zaželeni dami v kraljestvu očitno osvojil srce. Pippa Middleton je zaljubljena v postavnega tridesetletnika. Do zdaj se je o tem zgolj šušljajo, zdaj pa so paparaci končno ujeli njun poljub.

Pippa Middleton in princ Harry
Pippa Middleton in princ HarryFOTO: Reuters
Princu na belem konju, ki je osvojil srce lepe sestre britanske princese Kate, je ime Alex Guy Rushworth Loudon. Mladenič je star 30 let in ljubi Pippo Middleton. Iskrica je preskočila decembra lani, Pippa pa je zvezo uspešno skrivala vse do danes. Kljub temu, da je tudi lepa Britanka močno zaljubljena v svojega izbranca, mora biti pozoren na številne mladeniče, ki bi lahko prevzeli njegovo mesto v Pippinem srcu. Marsikateri Britanec bi rad videl ob lepi temnolaski princa Harryja, ki se je med poroko ves čas družil prav z njo, v medijih pa so se pojavila glasna ugibanja in pobožne želje o tem, ali bo naslednja poroka njuna. Kljub temu morda Harry ni Alexov najnevarnejši tekmec, saj Pippo zelo očitno osvaja tudi grof George Percy, sin grofa Northumberlanda, enega najbolj bogatih ljudi v Veliki Britaniji. V teh dneh so Pippo in Georgea paparaci ujeli med obiskom Madrida. Spoznala sta se med študijem in nekaj časa leta 2008 celo živela skupaj. To je bilo v času, ko se je Pippa razšla s podjetnikom Charliejem Gilkesom.

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375