Zadovoljna.si
Jim Carrey

Novice

Kaj se dogaja s slavnim igralcem?

Z.C.
09. 08. 2012 11.19
28

Kaj se dogaja z Jimom Carreyjem, se sprašujejo igralčevi oboževalci, zaskrbljeni za njegovo zdravje. V zadnjih dneh so namreč mediji objavili fotografije, na katerih je slavni hollywoodski zvezdnik upadel v obraz in je skorajda senca samega sebe.

Jim Carrey
Jim Carrey FOTO: Reuters
Jim Carrey že dolgo boleha za depresijo, v zadnjem času pa se je njegovo zdravstveno stanje še poslabšalo. Fotografi so ga ujeli pred nekaj dnevi, ko je zapuščal lokal Pink Taco v Hollywoodu, fotografije vidno shujšanega igralca pa so dodobra šokirale njegove oboževalce. Vidno shujšan se je paparacem sicer skušal nasmehniti, a vse zaman. Kot trdijo dobro obveščeni, igralec še vedno ni prebolel ločitve od Jenny McCarthy, s katero sta se razšla pred dvema letoma. Kot je povedal pred časom, se bori s hudo depresijo, komentar pa je bil v njegovem slogu: "Sem privlačen moški, vendar se vsake toliko časa potopim v Prozac." Za zvezdnika številnih filmskih uspešnic so antidepresivi očitno postali nuja in brez njih ne more. In kot vse kaže, je prav zdaj nastopil trenutek krize.

 

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375