Zadovoljna.si
Jamie Lynn se je usmerila v country.

Novice

Jamie Lynn Spears debitirala v Nashvillu

M.K.
11. 11. 2011 12.00
1

Jamie Lynn Spears, ki jo mnogi bolj poznajo kot sestro bolj uspešne Britney Spears, je pred dnevi v ameriškem Nashvillu debitirala kot pevka country glasbe in navdušila zbrane. Očitno jo je nastop dodobra ganil, saj je svoje občutke po koncertu delila s svojimi oboževalci na twitterju.

Jamie Lynn se je usmerila v country.
Jamie Lynn se je usmerila v country.FOTO: Reuters
„Spearsova mlajša“ je imela močno moralno podporo občinstva, saj so se koncerta med drugim udeležili tudi njen dedek June, njena mama in oče ter country pevec in tekstopisec Pam Tillis. Žal pa se zaradi koncertne turneje prvega koncerta ni mogla udeležiti nekoliko bolj slavna sestra Britney, ki se trenutno mudi v tujini. Da je mladenka za svoj debitantski nastop izbrala prav Nashville, ni naključje, saj tam s svojo triletno hčerko Maddie živita že dobri dve leti. Jamie je kar žarela in ni mogla skriti navdušenja, da spet počne, kar ji je tako zelo ljubo.

Jamie preplavile emocije
Spearsova je po koncertu povedala, da je ta večer bil res čustven, njen oče pa je dodal: „Res smo zelo ponosni nanjo.“ Svoje občutke je potem, ko je prišla domov in se malo umirila, s svojimi oboževalci in prijatelji delila še na svojem twitter profilu: „Rada bi se zahvalila vsem prečudovitim prijateljem in družini, da so bili nocoj z mano.“ To pa sicer ni bil prvi nastop mlajše izmed sester Spears, razlika pa je v tem, da se je prej gibala v pop vodah. Leta 2002 je tako sodelovala pri singlu „Hey Now (Girls Just Wanna Have Fun)“, sicer preurejeno verzijo pevke Cyndi Lauper, leta 2005 pa je posnela uvodno pesem televizijske serije „Zoey 101“.

Gre jim na bolje
Sicer pa družini Spears očitno gre vedno bolje. Po Britneyjinem popolnem zlomu in uspešni dolgotrajni rehabilitaciji, v katero je bila vključena celotna družine, ter po vseh zgagah okrog Jamiejine najstniške nosečnosti je torej vendarle posijalo sonce tudi v njihova življenja. Britney se mudi na turneji Femme Fatale, tudi Jamie pa si očitno nekako trudi urediti življenje. Upamo samo, da to ni le kratkotrajno obdobje in da bomo o Spearsovih pisali predvsem o pozitivnih stvareh.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375