Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Vrhunski manekenki so se povečale prsi in razširili boki

Z.S.
19. 04. 2011 17.15
11

Dolgonogo manekenko Mirando Kerr so fotografi ujeli na plaži v Kaliforniji, kjer je zapeljevala v črnih bikini kopalkah. Novopečena mamica je dokazala, da je njeno telo kljub spremembam še vedno izjemno zapeljivo in popolno tudi brez računalniške obdelave. Najbolj ponosna je na svoje boke in večje prsi!

Še bolj ženstvena!

27-letna Miranda Kerr je bila opažena na plaži v Malibuju med poziranjem za nov katalog modne hiše Victoria's Secret. Mlada mamica, ki je privabila številne radovedne poglede mimoidočih, je kljub nedavnemu porodu (sinček Flynn se je rodil 6. januarja letos) v kopalkah izgledala naravnost odlično. V intervjuju za televizijsko hišo E! je povedala, da se je njeno telo sicer nekoliko spremenilo, vendar zgolj v pozitivnem smislu. „Moji boki so širši in moje prsi so večje. Vesela sem! Sedaj se počutim še bolj ženstveno,“ je spremembe svojega telesa komentirala Miranda, na snemanju pa dokazala, da je njeno telo popolno tudi brez računalniške obdelave.

Najbolj naravna dieta

Miranda je svoje telo izoblikovala z ogromnimi količinami vode in dieto, ki jo določa njena krvna skupina. Gre za eno najbolj zdravih in naravnih diet, ki jo spodbujajo tudi mnogi zdravniki, saj se prehrana prilagaja potrebam telesa in ne obratno, kot je značilno za večino hitrih shujševalnih kur. Odpovedala se ni niti dojenju, saj je prepričana, da gre za najbolj naravno obliko povezanosti matere in otroka, ob enem pa materino mleko igra pomembno vlogo pri razvoju otroka.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375