Zadovoljna.si
Patricia Baena in Arnold Schwarzenegger

Novice

To je Patty, Schwarzijeva ljubica

Z.B.
19. 05. 2011 16.06
3

Arnold Schwarzenegger je kar 10 let uspešno skrival identiteto ženske, ki mu je rodila nezakonskega otroka, zdaj pa so ameriški mediji izbrskali njeno ime in tudi fotografije. Igralec in nekdanji guverner Kalifornije, ki se zaradi nezvestobe po 25 letih ločuje od Marie Shriver, je skočil čez plot z njuno gospodinjsko pomočnico Mildred Patricio Baena.

Kot strela z jasnega je udarila vest, da ima Arnold Schwarzenegger 10 let starega nezakonskega sina, ki mu ga je rodila danes 50-letna Mildred Patricia Baena. Kar 20 let je bila pri Schwarzeneggerjevih gospodinjska pomočnica, januarja letos pa se je upokojila. Patty naj ne bi sprva igralcu povedala, da je otrok njegov. Spomnimo, da je pred nekaj dnevi Schwarzenegger v uradni izjavi potrdil, da sta se z ženo Mario Shriver ločila, ker je ta izvedela, da ima otroka z gospodinjsko pomočnico.

Skesan in žalosten

''Takoj ko sem odšel z guvernerskega mesta, sem ženi povedal, kaj se je zgodilo pred desetimi leti. Razumem in sprejemam jezo ter razočaranje svoje družine in prijateljev. Vem, da ni opravičila za moja dejanja, za bolečino, ki sem jo zadal svojim dragim, pa prevzemam vso odgovornost. Marii, otrokom in družini sem se opravičil. Res mi je žal,'' je dejal  zvezdnik. Sprva je ime nekdanje uslužbenke in otroka zaradi njune varnosti ostalo anonimno. Mildred je kot anonimna oseba sicer pojasnila, da je Schwarzenegger takoj po rojstvu prevzel finančno odgovornost za otroka, službo pa je po 20 letih zapustila po svoji volji. Čim je portal Radaronline objavil Mildredino identiteto, sta se na Facebooku pojavila vsaj dva profila, ki naj bi bila njena in na katerih so objavljene domnevne fotografije Mildred Patricie Baena s sinom.

 


 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375