Zadovoljna.si
Catherine Zeta Jones

Novice

Catherine Zeta Jones odpeljali v psihiatrično bolnišnico

Z.M.
14. 04. 2011 16.30
0

Igralko Catherine Zeta Jones, je bolezen njenega moža Michaela Douglasa tako izčrpala, da so jo za pet dni odpeljali v psihiatrično bolnišnico v Connecticut. Zvezdnico so hospitalizirali zaradi bipolrane motnje, pod zdravniškim nadzorom pa je preživela le pet dni.

Catherine se je močno ustrašila za življenje svojega moža.
Catherine se je močno ustrašila za življenje svojega moža.FOTO: pacificcoastnews.com
Po zdravljenju se igralka počuti veliko bolje.
Po zdravljenju se igralka počuti veliko bolje. FOTO: Reuters

Tiskovna predstavnica Catherine Zeta Jones je potrdila, da je 41-letna zvezdnica zadnje mesece trpela zaradi hudih napadov depresije, ki jih je povzročil možev boj z rakom na grlu: "Zato se je odločila, da gre na zdravljenje, po katerem se enkratno počuti in komaj čaka, da se posveti prihajajočim filmskim projektom.“ Catherine so depresijo pomagali prebroditi v bolnišnici Silver Hill v Connecticutu, kjer bivanje in oskrba na dan stane dobrih 800 evrov.

Lažno ime in poker pred spanjem

Michael Douglas, ki je januarja naznanil, da so zdravniki s pomočjo kemoterapije v šestih mesecih uničili vse rakove celice v njegovem grlu, je Catherine spremljal do bolnice, kjer se je igralka prijavila pod lažnim imenom Terrie Kirny. Eden od pacientov je za revijo National Enquierer povedal, da je Catherine vseh pet dni bivanja v bolnišnici, delovala srečno in zadovoljno. Udeleževala se je skupinskih tekov, obedov in partij pokra pred spanjem. Zadnje leto je bilo zanjo izjemno stresno. Poleg moževe bolezni se je ukvarjala tudi z zalezovalcem in nadležnimi fotografi, ki so se trudili, da bi v svoj objektiv ujeli vsako solzo obupa temnolase igralke.

Oba se počutita bolje

Situacija jo je pripeljala tako daleč, da ponoči skorajda ni več spala, verižno je kadila in pila. "Ubilo jo je, ko je gledala tako vitalnega moškega, kot je Michael, popolnoma oslabljenega,“ je povedal eden od njenih znancev. Michael se sedaj počuti bolje, energijo sta mu, poleg žene, med naporno bitko z rakom, dajala tudi otroka, 10-letni sin Dylan in 8-letna hči Carys. Tudi Catherine se po zdravljenju počuti kot prerojena, v prihodnjih mesecih pa jo čaka snemanje dveh novih filmov; Playing the Field z Gerardom Butlerjem in Dali z Antoniom Banderasom.

Drug drugemu dajeta energijo.
Drug drugemu dajeta energijo.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375