Zadovoljna.si
62-letna rockovska legenda je lani nastopila na več dobrodelnih koncertih v ZDA.

Novice

Bruce Springsteen načrtuje svetovno turnejo

STA
22. 11. 2011 14.49
0

Bruce Springsteen v prihodnjem letu načrtuje svetovno turnejo. V Evropi bo nastopal od sredine maja do konca julija, natančni datumi pa bodo znani v nekaj dneh, je mogoče izvedeti na pevčevi uradni spletni strani, kjer še piše, da je to "skoraj končana glasba" za pevčev novi album.

62-letna rockovska legenda je lani nastopila na več dobrodelnih koncertih v ZDA.
62-letna rockovska legenda je lani nastopila na več dobrodelnih koncertih v ZDA.FOTO: Reuters

"Številni ste že slišali, da se bo Bruce Springsteen skupaj z E Street Band v letu 2012 mudil na turneji, podatek drži," piše na uradni spletni strani, ki tako potrjuje številna ugibanja oboževalcev glede pevčeve turneje.Govorice o Springsteenovi svetovni turneji so se pojavile v minulem tednu, ko je neki časnik v Tel Avivu poročal, da so potekali pogovori o Springsteenovem nastopu v Izraelu. Lani je 62-letna rockovska legenda nastopila na več dobrodelnih koncertih v ZDA, tudi na koncertu, posvečenem priljubljenemu saksofonistu zasedbe E Street Band Clarencu Clemonsu, ki je umrl junija letos.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375