Zadovoljna.si
Anna Wintour ob prejemu reda legije časti.

Novice

Anna Wintour pripravlja biografijo

S.O.
12. 07. 2011 12.00
0

Po navajanju časopisa The New York Post se glavna urednica modne revije Vogue Anna Wintour pripravlja na izdajo knjige o svojem življenju. Biografija ene od najbolj vplivnih modnih strokovnjakinj bo temeljila predvsem na opisu 23 let trajajoče kariere v modnem svetu.

Anna Wintour ob prejemu reda legije časti.
Anna Wintour ob prejemu reda legije časti. FOTO: Reuters

Biografija in najvišje francosko odlikovanje

Novice o biografiji so odgovorni za stike z javnostjo pri reviji Vogue sicer zanikali, medtem ko tuji viri trdijo, da gre le za dobro promocijsko potezo. Pri nastajanju knjige naj bi imel glavno besedo tudi urednik modnih novic Mark Holgate. Uspešnost še neizdane knjige mnogi povezujejo tudi z dejstvom, da je bila Wintourjeva pred kratkim odlikovana z redom legije časti, ki velja za najvišje francosko odlikovanje. Podeli ga francoski predsednik za izjemne dosežke v vojaški in civilni karieri.

Wintourjeva v vlogi hudičevke

Lik Anne Wintour smo v preteklosti že spoznali v filmu in istoimenski knjigi The Devil Wears Prada (Hudičevka v Pradi) in v dokumentarnem filmu The September Issue (Septembrska številka), ki je opisoval nastajanje septembrske izdaje revije Vogue v letu 2007. September je namreč v modni industriji najpomembnejši mesec vsakega leta.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375