Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

20-mesečna hči top modela govori tri jezike

Z.M.
16. 08. 2011 11.58
1

Supermodel Adriana Lima je na promociji nove kolekcije nedrčkov Victorie Secret v New Yorku novinarjem izdala, da njena 20-mesečna hči govori kar tri jezike! Angleško, srbsko in portugalsko!

Adriana Lima je kot vsaka mama ponosna na svojo hčer, 20-mesečno Valentino. Kako tudi ne bi bila, ko pa malčica, čeprav je komaj dobro shodila, že govori kar tri različne jezike!

Adriana, ki je poročena z 32-letnim srbskim košarkarjem Markom Jarićem, pravi, da dojenčica z družinskim psom govori angleško, z njo portugalsko, z očetom pa srbsko.

Obožuje vlogo mame

Manekenka večkrat poudari, da ji je materinstvo povsem spremenilo življenje ter da je otrok najboljše, kar se ji je zgodilo v življenju. "Naučila sem se brezpogojne ljubezni,“ je priznala Adriana, ki je ne moti niti to, da po rojstvu male Valentine nima več časa zase.

"Edini trenutki, ki jih preživim sama, so pod tušem. Nimam časa za televizijo, gledanje filmov ali branje,“ pravi 30-letna lepotica, ki ne skrbi le za svojo hčerko, temveč nesebično pomaga tudi pri zbiranju denarja za sirote v Južni Ameriki.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375