28.02.2020
LJ
11° / 0°

Posodi svoj glas junakom iz risank!

MIA JE NAŠLA SVOJ GLAS!!!

Znana je zmagovalka natečaja MIA IŠČE SVOJ GLAS! Mali MII iz risane serije MIA IN JAZ bo glas posodila Sanja Zalar iz Ljubljane.

Pred mikrofonom se je odrezala kot prava profesionalka in kljub močni konkurenci dokazala, da je ona prava MIA.

Vseh deset finalistk se je odrezalo nad pričakovanji organizatorjev natečaja, ki so izmed desetimi dekleti iskali tisto, ki bo MII najbolj podobna po načinu govora, barvi in melodiji glasu.

Sanja bo že v naslednjih dneh pričela s sinhronizacijo v Studiu Ritem, saj risanka MIA IN JAZ prihaja na POP OTO že 31.3.!

O RISANKI MIA IN JAZ

Tako kot ostale punce njene starosti, je tudi Mia očarana nad čarobnim svetom, o katerem prebira v knjigi mitov. Nekega dne pa je zaradi očetove iznajdbe posrkana v ta čudoviti svet škratov, samorogov, vil in zmajev. Tam spozna, da je čarobno kraljestvo v težavah, saj želi hudobna kraljica uloviti vse samoroge in jim posrkati moč, da bi za vedno ostala mlada. Mia tako postane ključ do rešitve pravljičnega sveta pred zlobno kraljico, poleg tega pa se mora tudi v svojem resničnem svetu še navaditi na novo šolo.

Ustvarjalci risane serije MIA IN JAZ so prejeli nagrado Licensing Challenge Awards at MipJunior. Risanka je opravila s konkurenco v kategoriji 6 do 10 let, izbrala pa jo je mednarodna strokovna žirija in novo risanko izstrelila med uspešnice leta 2011.

oto oto