Tuja scena

VIDEO: Bril norca iz avtorja filma Kony 2012

San Diego, 24. 03. 2012 18.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Zagovorniki in prijatelji Jasona Russella, ki so ga zaradi nenavadnega vedenja hospitalizirali, se gotovo ne smejijo videoposnetku, ki ga je posnel hollywoodski igralec Jason Biggs. Ta se je slekel do golega in valjal po tleh.

Russell je gol hodil po cesti in kričal na promet.
Russell je gol hodil po cesti in kričal na promet. FOTO: Reuters
Biggs je posnel parodijo, za katero mnogi menijo, da je neprimerna.
Biggs je posnel parodijo, za katero mnogi menijo, da je neprimerna. FOTO: YouTube

Da spomnimo, Russella, avtorja razvpitega dokumentarca Kony 2012 in soustanovitelja organizacije Nevidni otroci, so v San Diegu pred nekaj dnevi odpeljali v bolnišnico, potem ko je gol tekel po ulici, kričal na promet, po trditvi neke priče pa naj bi celo masturbiral. Vodja omenjene organizacije Ben Keesey je kasneje povedal, da je bil Russell izčrpan in dehidriran, kar naj bi bilo posledica kritik, ki so letele na njegov dokumentarec, in naj bi ga močno prizadele.

Za primer je slišal tudi igralec Jason Biggs, znan predvsem iz filmov Ameriška pita, ki je posnel parodijo na Russellovo vedenje. Med gostovanjem na neki televizijski postavi v Chicagu se je na hodniku slekel do golega in se začel valjati po tleh, dokler ga ni vzel v roke eden od varnostnikov. Na vse skupaj so se že odzvali iz organizacije Nevidni otroci, od koder so ironično sporočili: ''Kdo je Jason Biggs? Ni bil nekoč slaven?''

Kony z vudu tehniko 'zastrupil' Russellov razum
S svojo razlago, zakaj se je Russell začel čudno vesti, je v medije prišel tudi Afričan Richard Akena, ki naj bi ga Konyjeve sile še kot otroka kar štirikrat ugrabile in prisilile, da je sodeloval v nečednih početjih. Akena je za TMZ.com povedal, da ugrabljeni ljudje verjamejo, ''da Konyja nadzoruje hudičev duh''. Dejal je, da se je Kony pri bojih s sovražniki večkrat posluževal vudu magije. Enako naj bi storil tudi z Russellom, zato se je ta psihično zlomil.

Na Biggsa letijo številne kritike.
Na Biggsa letijo številne kritike. FOTO: Reuters
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Faust
25. 03. 2012 00.31
+9
Kony= nafta v Ugandi. Navali USA
legenda20
24. 03. 2012 20.10
+16
Biggs je legenda...sam iz nekaterih stvari se pa res ni primerno norca delat....dugače pa komi čakam novo AMeriško pito...to bo smeha :)