Tuja scena

Uma Thurman bo krasila Camparijev koledar za leto 2014

Rim, 31. 07. 2013 19.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriška igralka Uma Thurman bo krasila koledar podjetja Campari za leto 2014. Zvezdnica gre tako po stopinjah Salme Hayek, Eve Mendes, Jessice Albe, Mille Jovovich in Penelope Cruz, ki so za omenjeni koledar že pozirale.

Uma Thurman bo krasila že 15. Camparijev koledar.
Uma Thurman bo krasila že 15. Camparijev koledar. FOTO: X17 Agency

Ameriška igralka Uma Thurman bo krasila koledar podjetja Campari za leto 2014 z naslovom Worldwide Celebrations (Svetovna slavja), 15. izdaja koledarja pa bo posvečena raznolikim svetovnim kulturam.

Zvezdnica je pozirala priznanemu modnemu fotografu Kotu Bolofu, koledar pa bo krasilo 14 njenih fotografij.

''Užitek je sodelovati pri tako svetovno znanem projektu za prepoznavno znamko, kot je Campari,'' je povedala Uma, pred katero so za koledar pozirale že Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Milla Jovovich in Penelope Cruz.

Thurmanova ima za seboj okoli 50 filmskih vlog. Prepričljiva je bila kot Cecile v Nevarnih razmerjih v režiji Stephena Frearsa, zelo prepoznavna pa je postala z vlogo Mie v kultnem Šundu Quentina Tarantina. Igrala je v nekaj komedijah ter v filmih Batman in Robin v režiji Joela Schumacherja ter Maščevalci Jeremiaha S. Chechika. S Tarantinom je posnela tudi vlogo maščevalne neveste v dveh delih Ubila bom Billa.

Igralka je bila poročena z Ethanom Hawkom. V zakonu sta se jima rodila otroka Maya in Levon. Leta 2004 sta se ločila. Od leta 2007 je v zvezi s francoskim finančnikom Arpadom Bussonom. Lani se jima je pridružila hči Luna.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.