Domača scena

Objokani mister Slovenije 2010!

Ljubljana, 03. 06. 2010 11.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dobili smo ne samo enega, ampak kar dva najlepša Slovenca, ki nas bosta zastopala na mednarodnih lepotnih tekmovanjih. Eden od njiju je ob zmagi potočil celo solzo.

Najbolj vroč trenutek večera
Najbolj vroč trenutek večera FOTO:

V Festivalni dvorani smo včeraj dobili dva najlepša Slovenca. To sta postala Marko Janko, ki nas bo zastopal na mednarodnem tekmovanju Mister International, in Bojan Ilijanič, ki se bo boril med lepotci za naziv mistra Universe.

Prireditev, ki je potekala na presenetljivo visokem nivoju, je povezovala Pia Pustovrh, lastnik licenc za oba izbora Erik Ferfolja pa je ob koncu povedal, da je bila organizacija še bolj zahtevna, kot si je predstavljal. "Vedel sem, kaj si želim. Vedel sem, da bo potrebno vložiti ogromno dela in ogromno finančnih sredstev. Vesel sem, da nam je uspelo tako, kot smo si zamislili!"

Med desetimi finalisti so najprej izbrali pet superfinalistov, nato pa še dva zmagovalca. Marko Janko pa je ob razglasitvi celo potočil nekaj solzic. Občinstvo verjetno niti ne bi opazilo, če ga pred vsemi ne bi razkrinkala prav hudomušna Pia.

Večer so začinile tudi izbrane glasbene in plesne točke. Navdušila sta plesna skupina kazina in romantičen nastop Erika Ferfolje in Katarine Venturini. O usodi tekmovalcev je odločala kar 23-članska žirija, ki je po mnenju publike svojo nalogo opravila več kot odlično.

Med žiranti sta sedela tudi dva lepotca, ki s svojim izklesanim telesom mešata ženske glave. Poglejte njune vroče fotografije.

Lastnik licenc Erik Ferfolja, zmagovalca in lanski mister, ki je dobil kar dva naslednika Peter Klinc.
Lastnik licenc Erik Ferfolja, zmagovalca in lanski mister, ki je dobil kar dva naslednika Peter Klinc. FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (101)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

shshsh
20. 10. 2010 20.30
...ne razumem moskih/fantov, ki postanejo manekeni, fotomodeli, se manj neki mistri:)...ne vem no...lahko so ne vem kak lepi pa mene to odbija, da se ti tip nekaj nastavlja pa razkazuje kot neka krava na razstavi:)...
LIGHTWORKER
05. 06. 2010 23.39
samo dodal bi...hecno se mi zdi, da ce nisi lep in nimas isklesanega telesa, potem si takoj zavaljen smrdec po alkoholu zatohel in po cikih nagnusen moski...dragi moji...vecina vasih tipov je taksnih....kar pomeni ...normlnih.
prejca
05. 06. 2010 06.29
Ilijo, vesela sem, da si se oglasil. Tu gor je toliko fovšije... Pa samo kritizirali bi, sebe pa ne pogledajo, ker imajo razbit in umazan špegu. Lepo je, če imamo lepe fante , ki se razvijejo v lepe moške, ti imajo potem todi lepe otroke, hahaha. Tisti zavaljenci, ki so kosmati in smrdijo po pivu in čikih pa so iz nekega drugega časa. Ostalo jih je še nekaj pa bodo minili. Tisti, ki nič ne gledajo nase so pač primitivci brez šol, kaj čmo. Posledice takih pa so vidne na gospodarstvu. Lepotci, pokažite se, go, go, go.
Jan Ilijani?
04. 06. 2010 23.20
pa fant se je zlo trudil za to stvar tako da si zaluži =D
Martin Cigler
04. 06. 2010 22.08
čeden ampak se zdi da ga tam spodaj ni veliko
amaianur
04. 06. 2010 21.54
tale Bojan je pa prav simpatičen
pehtateta
04. 06. 2010 21.38
Berem, da se prepirate, kaj in koko in zakaj so fantje taki kot so. Enim lepi, drugim ne itd...... Veste kaj sem prebral, kdo da je uspešen človek, kateri so uspešni ljudje. Najbolj uspešni? Tisti, katerim so starši govorili, da z njimi ne bo nič, ki so jih poniževali in se jim posmehovali. Ti ljudje, ko odrastejo imajo neverjetno željo po uspehu, predvsem po dokazovanju. In nazadnje jim to preide v strast, oziroma, te napake iz otroških let nikoli ne odpravijo. Razen z abstinenco, tako, kot alkoholiki. Naj živi lepota, le kaj bi brez nje!
quo_vadis
04. 06. 2010 20.31
mmm..mi postaja kr vroče, ko jih gledam :P res dobro izbrano..
lejganemehecat
04. 06. 2010 20.15
TheHardestthing hehe ja...ti si pa?
TheHardestthing
04. 06. 2010 16.02
lejganemehecat.. hehe metka.. ti tle?? :D
Animal_Pump
04. 06. 2010 15.31
LIGHTWORKER: Glej...ne mislim ti razlagat,kaj počnem,ker bi porabil preveč časa,da ti to dotupim....sicer pa to sploh ni pomembno. N vem,kaj so ti naredili tipi ki se ukvarjajo s fitnesom...očitno nič dobrega,ker imaš toliko za povedat čez njih ali pa kaže to samo na tvojo nesamozavest,da se bolje počutiš,ko pljuvaš po nekom,ki ima pač uredu postavo in ga takoj označiš za pozerja,geja,itd. Če hočeš imet pivski trebuh imej ga,mene ne moti če ga imaš ti...pij,kadi cigare...izvoli tvoja stvar ti pač paše to...Ni pa treba pljuvat po nekom,ki počne nasprotno od tega. Ja fajn,če imaš 10 let mlajšo osebo,imej jo nisem ti fouš...sam imam 15 let starejšo,ki izgleda fantastično in je ne zamenjam za nobeno mlajšo.(upam,da ne boš pljuval še po zrelih ženskah,ki hodijo z mlajšimi tipi) tako,da verjemi da ne potrebujem pozornosti drugih deklet. Vsak ima svoje...enim paše pijača,čiki,droge.... Meni pač zdrava prehrana,fitnes,oziroma šport nasplošno,počnem še veliko drugih stvari...tek,veslanje,borilne veščine...pa še bi se našlo kaj. Zato prosim,če nehaš obsojat in žalit...sam imam kolege,ki so močnejše postave,pa nisem nikomur nikoli rekel žale besede,čez njihovo težo niti v hecu ne,KER ME NE MOTI...opažam pa,da ponavadi to počnejo taki,ki sami s sabo nimajo pošlihtanih zadev ,zato mi ne govori,da sem samovšečen tip,ki naj bi samo poziral.A TI JE JASNO?!!!...Vsak naj počne tisto stvar,ki uživa v njej in,ki ga najbolj veseli,pa ne se ozirat preveč na ljudi okrog sebe...maš sam s seboj dovolj dela!
Danijel_5
04. 06. 2010 12.15
V primeru zmage bi se smejal od veselja in skakal, nikakor pa ne bi točil solze pred publiko. To počnejo samo ženske ali geji ter poženščeni moški.
unja1.m
04. 06. 2010 07.48
kdor je na dan več kot minuto pred špeglom je zelo sumljiv
mijavci
04. 06. 2010 06.35
ko v članku vidim ime erik frfolja tist moment neham brat.
LIGHTWORKER
04. 06. 2010 03.12
DRAKE 7 a ti res vrjames, da je v njih zelja po tem da skrbijo za svoje telo????da je to ta razlog, ki jih vodi, pa pol svoje mladosti prezivijo v fitness centrih? ce je tvoj odgovor DA potem si ti tudi rojen za kasno povrsno psihoanalizo.... kaj pa ce preprosto ciljajo na porast zensk okol sebe in premosorazmerno tudi osebno satisfakcijo biti zazeleni, videni, obozevani in opazeni...mislim da je lajf preteski, da bi nekdo brez razloga puscal svoj cas v "telovadnicah"...ce zelis skrbeti zase, se najprej pobrigaj da bos v glavi razgledan in obenem spostovan od svoje okolice, kaj si naredil v zivljenju...ne pa da te bodo ljudje poznali po tem, da svoj uspeh lahko baziras na izgledu Davidovega kipa....kot pravimo moski za lepe zenske, ki odprejo usta in pride vn le " itak da vlajda , da je cool". sej ne ves kaj bi z njo pocel....v omaro za gledat pa prah z nje brisat....
LIGHTWORKER
04. 06. 2010 03.05
bogamolim (pravzaprav se redno rekreiram odkar vem zase) to je to...
LIGHTWORKER
04. 06. 2010 02.59
-1
Spartan100 03.06.2010, 21:48 6 senzacionalno: Če misliš,da so vsi nabildani tipi metro in poženščeni se malo motiš. S tem,ko dviguješ uteži,se v krvi zviša raven testosterona... tako,da nabildani tipi niso ravno poženščeni OK. Eni treniramo,ker pač skrbimo zase,da imamo vecjo telesno moč in kondicijo nasplošno...zato,da s tem lažje premagujemo vsakodnevne psihofizične napore(zase govorim). Stranski učinek zdrave prehrane in trdih treningov,so pa itak MIŠICE. kaksne psihofizicne napore pa ti imas v zivljenju razen da hodis v fitness??? sej je lepo lagat samemu sebi, sam ni potrebno pa trositi svoje zmote okol...ce mi bo kdo rekel da pumpa cele dneve in pije tiste smrdece napitke po katerih tako grdo smrdi ko prdnes; zato da rabi za napore v zivljenju bi ga poslal k psihoterapevtu...ce se ne motim se temu pravi v stroki childhood issues....a so te tepli ko si bil mali, a se ni hotu nihce igrat s teboj?? povej kaj je bilo, da cutis potrebo biti "mocen"? Si slisal od prjatlov s fuzin da zraven zlate ketne, zazelirane frizure in spuscenega avta v katerem imas tok ozvocenja kot ga premore le vecja diskoteka, da potem bodo pa punce za teboj gledale in bos glavni na vasi?? ne vrjemi ....pa upam da se ne posluzujes kasnih kemicnih pomagal....drgac pa, se enkrat ponavljam vprasanje: kasne napore imas v zivljenju? a si vidu kasnega ubogega delavca iz BIH, ki dela v gradbenistvu,da je hodil v fitnes, ker naj bi po tvojem imel prevelike napore v zivljenju? vrjamem, da nisi, kajti moc ne izvira iz misic polnih vode in isklesanega telesa...to namrec "pali" le pri nadobudnih tinjedzerkah, ki se nimajo vse poslihtano v glavi... osebno sem popolnoma povprecen moski (z malo trebuska), misicna masa mi je na minimumu, kadim , pijem in spim po potrebi....ze 2 leti ob sebi spostljivo ujckam cudovito osebo ki je 10 let mlajsa od mene....in ti povem, da me vidi rajsi kot navadnega moskega, ki ima pac vec u glavi kot v misiscah.... drgac pa sem slisal da za vse "oblikovane in izklesane" fante, vsako leto organizirajo dopust na prekrasnem hrvaskem otoku Pagu/Zrce....dokler se niste pojavili vi je bil zur do jajc zdele pa jele neuradno organizaran 3 mesecni gey party....gey pa ne zato da bi rekel da je tvoja sexualna orentacija orentirana v to smer ampak zato ker ste v vecini....samo se "isklesanci" in 30 % nadobudnih tinejdzerk...se leto dve in lahko se boste kazalai sami sebi.... svet narobe... da zakljucim z pozitivo...ce bi mi rekel da, da redno telovadis(brez utezi), teces, se razgibavas, treniras mogoce tai chi quan, lahko tudi yogo, si veliko v naravi....ti takoj podam roko....tko si pa zame in za mnoge eden navaden pozer...z childhood issues...ce te zanima od kod te vidim taksnega....nickname imas po spartancih, tvoj avatar je iz filma 300(Sparta) in tvoja obrazlozitev pove vec kot je potrebno..... diagnoza znana, resitev: minde over matter
Manarus
04. 06. 2010 00.31
this is a mans world....razlika med ženskami in moškimi je vedno bolj zabrisana, če so pred 20 leti bili metroseksualci redki so danes nekaj povsem običajnega...moje osebno mnenje je, da neka osebna skrb, higiena mora biti vendar brez pretiravanja, samo poglejte to ferfoljo al kaj je že...ženska v moškem telesu. Pa da ne bo pomote, nisem noben zavaljen tovornjakar z pivskim trebuhom in še manj ljubosumen hahah, pravzaprav se redno rekreiram odkar vem zase
Drake7
03. 06. 2010 22.58
hendl si želiš biti na njihovem mestu v formi življenja pa povno lepotic okoli sebe :D no to je za tebe gej...to pol tebe nardi neumnega človečka ko sedi za računalnikom pa je čips pa se tolaži s svojimi bednimi žaljivimi komentarji.
Drake7
03. 06. 2010 22.54
Stitch tej pa povej na podlagi česa je to fegelfest :) na podlagi tega ker si favš da ti nisi gr :) vis ko skrbijo za sebe so geji odkaj :D C. Ronaldo je gej neda.vse manekenke znane je položo.očitno ženske :D ne MOŠKE RAZUMEŠ...NISO GEJI VSI KO SKRBIJO ZASE haha manjka enim neka koleščkov v bučah!