Domača scena

FOTO: To so finalistke za Miss Slovenije 2016

Ljubljana, 13. 06. 2016 13.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Teja Pelko
Komentarji
0

Še tri mesece in miss Slovenije 2015 Mateja Kociper bo morala svojo krono predati svoji naslednici. Letošnja bitka za lepotni prestol pa zna biti precej napeta, saj sta bili v talent šovu razglašeni kar dve zmagovalki.

Finalistke pred modno revijo
Finalistke pred modno revijo FOTO: Luka Rebol

Ta vikend so se finalistke za Miss Slovenije 2016 v Kranjski Gori mudile na lepotnem vikendu. Dvodnevno druženje je minilo v znamenju mnogih aktivnosti, ocenjevanj in predstavitev. Finalistke je v petek čakala ocenjevalna modna revija. Na njej so v prvem izhodu predstavljala oblačila in torbice The Lie by Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy iz aktualne kolekcije pomlad poletje, imenovane CiTy cHiC, v četrtem izhodu pa tako imenovano Cruise kolekcijo za leto 2017, ki jo je oblikovalka kot prva v zgodovini Slovenije naredila po vzoru svetovnih modnih znamk, namenjena pa je tistim, ki v zimskih mesecih preživijo dopustniške dni v oddaljenih toplih krajih ali na eksotičnih križarjenjih. 

Drugi dan je sledil talent šov, kjer so dekleta predstavila svoje talente. Dobrih nastopov ni manjkalo, še več, organizator ne pomni tako tesnega izida, saj so bile točke neverjetno dodelane in profesionalne. O tem priča tudi dejstvo, da je na koncu seštevek točk, ki jih je podala strokovna komisija, ki so jo sestavljali: pevec Omar Naber, 2. spremljevalka miss Slovenije 2015 in vrhunska plesalka Tadeja Pavlič, stilistka, voditeljica in oblikovalka Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy, vodja marketinga IZC Korona, Katarina Strgar ter gost casinoja Jani Petrič, dal kar dve zmagovalki šova talentov.

Zmagovalki sta postali študentka grafičnega oblikovanja Tamara Vidmar s plesno točko iz mjuzikla Abba, ki jo je s pomočjo projekcije podprla z odličnim kratkim filmom, ki ga je zrežirala in zmontirala sama ter študentka Zdravstvene fakultete (smer laboratorijska zobna protetika) Maja Taradi, prav tako z varietejsko plesno točko na skladbo Burlesque iz istoimenskega filma.

Maja Taradi med talent šovom
Maja Taradi med talent šovom FOTO: Organizator Miss Slovenije
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3