Tuja scena
Oglas

Electronic Carneval 2008

Maribor, 17. 03. 2008 20.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Predstavljamo vam vrhunec spomladanskega plesnega dogajanja, ki bo 26. april za vedno zaznamoval z enim najprestižnejših dogodkov.

Skupaj s povorko skrbno izbranih DJ-ev, med katerimi izpostavljamo velemojstre elektronske glasbe tako doma kot v tujini (UMEK, VALENTINO KANZYANI, MARKO NASTIĆ), ekipa Tasteful Events pripravlja novo doživetje elektronske glasbe. Obiskovalce bomo popeljali skozi vseh devet krogov Dantejevega pekla v okovih naše domišljije do paradiža, kakršnega čuti še niso bili deležni.

Electronic Carnival je torej znanilec elektronske glasbene pomladi in elementi, ki jih združuje so povezani ravno s tem. Je nov svet, prepuščen domišljiji vsakega posameznika. Je novo jutro, ki ga doživljamo skozi glasbo. Electronic Carnival bo postal tradicionalna vsakoletna prireditev, ki ni omejena z enim mestom, eno lokacijo ali eno državo. Vezi, ki povezujejo ljubitelje elektronske glasbe so neomejene in tako tudi razsežnosti po katerih želimo poseči.

Prepustite se valovom, ki vas mikavno vabijo, da vstopite v nov svet in dokažimo skupaj, da je Maribor pripravljen, da ga premakne zvok mogočnega basa.

Dobrodošli v svetu Electronic Carnival 08'

Prizorišče

Dvorana UŠC Leona Štuklja je bila izbrana na podlagi številnih kriterijev, ki jih prireditev Electronic Carnival zahteva. Po prostornini gre za največjo športno dvorano v Mariboru, konstrukcijsko zelo atraktivnega videza, ki je namensko praktično zasnovana.

Vizualni in zvočni presežek:

Ekipa DB team bo poskrbela za ozvočenje in vizualizacijo prireditve. Potrudili smo se pripraviti posebno doživetje prireditve, ki bo razvajalo obiskovalce na treh ravneh. Zvočno, vizualno in čutno. Doživeti glasbo na dogodku Electronic Carnival bo resnično nekaj posebnega.

Brezplačen prevoz:

Cene vstopnic: PREDPRODAJA SPECIAL: 16 EUR PREDPRODAJA: 18 EUR NA DAN DO 23.00h: 22 EUR NA DAN PO 23.00h: 25 EUR VIP LOUNGE: 40 EUR

Agencija gremonaparty.com bo v soboto, 26. aprila, iz Kopra, Postojne, Ljubljane, Kranja, Novega mesta, Celja in Velenja na Electronic Carnival peljala povorko desetih avtobusov. Vse, ki bodo na Electronic Carnival prispeli z našimi avtobusi, bomo v dvorano pospremili skozi ločen vhod in tako prihranili marsikatero dragoceno minuto čakanja. Skupna cena prevoza in vstopnice je enaka pred prodajni ceni vstopnice. Brezplačen prevoz velja za vse prijave do 16. aprila 2008.

Vstopnice:

Vstopnice bodo v predprodaji na vseh prodajnih mestih od 17.3. dalje. Predprodajna mesta najdete na www.myspace.com/ecarnival.

Kaj obljubljajo nastopajoči:

Umek: <em>Pripravite se na valjenje mogočnega basa!</em>
Umek: <em>Pripravite se na valjenje mogočnega basa!</em> FOTO:

"Prepričan sem, da bomo z ekipo nastopajočih DJ-ev dokazali, da Maribor ne zaživi samo v času Lenta. Dobra atmosfera in mogočen bas bo dobra priprava na prihod pomladi ki, prihaja. Pripravite se na valjenje mogočnega basa!" Umek

Kanzyani: <em>Pričarali bomo magični prestop v pomladansko sezono.</em>
Kanzyani: <em>Pričarali bomo magični prestop v pomladansko sezono.</em> FOTO:

"Se že veselim naslednjega nastopa v Mariboru, kjer me je do sedaj še vedno pričakala vroča štajerska publika. V družbi z Umekom in Nastićem pa bo noč nepozabna. S pomočjo organizatorja, ki bo poskrbel za izjemen zvok in svetlobne efekte, bomo pričarali magičen prestop v pomladansko sezono." Valentino Kanzyani (Jesus Loved You)

Nastić se veseli nastopa v Mariboru.
Nastić se veseli nastopa v Mariboru. FOTO:

"Veselim se vsakega obiska Slovenije, tako zasebne kot poslovne narave,še posebej pa takrat ko imam kakšen nastop. Vzdušje v Sloveniji je vedno super, občinstvo pa me vedno znova preseneti s svojo pozitivno energijo. Napovedanega nastopa v Mariboru se še posebej veselim zaradi nastopa z Valentinom in Umekom. To dojemam kot nek majhen družinski nastop in prepričan sem, da bo odločen žur. Dejstvo, da v Mariboru že dolgo nisem bil, dojemam kot dodaten razlog za super zabavo." Marko Nastić

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.