Črna kronika
Oglas

Astrološka napoved za Slovenijo v letu 2014

Ljubljana, 16. 12. 2013 11.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Potem ko je bilo leto 2013 v znamenju kače, bo leto 2014 v znamenju konja. Leto bo silno dinamično, akcij, takšnih in drugačnih, zajetih na vseh področjih, ne bo primanjkovalo. In kaj vse to pomeni za Slovenijo? Žal, vsaj v prvi polovici leta, nič dobrega.

Poglejmo, kaj čaka Slovenijo v prihajajočem letu

Tiara
Tiara FOTO:

Kar se tiče samega gospodarstva, se nam obetata dve skrajnosti. Po eni strani se bodo gospodarske težave le še poglobile, po drugi strani pa se v okviru gospodarstva na določenih področjih začno določeni premiki in novi razvoji. Težave, ki se bodo poglobile v prvi polovici leta, bodo v nekoliko milejši obliki zadihale v drugi polovici leta, skorajda pred iztekom leta 2014. Nekakšen konec določenih težav se nam obeta šele v letu 2015. Sila zanimiv je podatek, da vse, kar se nam obeta v letu 2014, prinaša usodne dogodke in za seboj ponese marsikatero usodno dogajanje. Slovence težak mesec čaka v februarju in maju, potem ko se nekoliko svetlejši trenutki začno avgusta. Nepravilna posledica delovanja v vrhu vlade bo ravno v tem času močneje prišla do izraza, izognili pa se ne bomo niti finančnim težavam in demonstracijam. Transformacijo bodo doživela marsikatera podjetja in posledično sama delovna mesta.

Tudi v letu 2014 bomo priča naravnim katastrofam, razni potresi in poplave nam ne bodo prizanesli niti to pot. A brez skrbi, narava, tako kruta kot je bila pred leti, to pot ne bo.

Potem ko bo v prvi polovici leta slovenski narod zaznamovala ženska, bo v drugi polovici leta – še bolj pa v letu 2015 – v ospredje stopil zrel moški. Za Slovenijo bodo pomembni stiki s tujino, ki bi se ob pravilnih vložkih marsikje obrestovali.

Kar se tiče posameznikov, bodo zaradi še vedno prisotnega Saturna v Škorpijonu najbolj trpeli Škorpijoni in Biki, njegov vpliv, a v lažji obliki, pa bodo čutili tudi Vodnarji. Veliko preizkušenj in sprememb čaka ljudi, rojene v Ovnu in ljudi, rojene s podznakom v že omenjenem Ovnu.

Za vse ljubitelje zlata je silno zanimiva informacija, da bo s prihodom Jupitra v Leva v poletnih mesecih 2014 cena zlata narasla.

Kar se tiče samih odnosov bo čedalje bolj poudarjena duhovnost, strpnost in razumevanje pa bosta vrednoti, ki bosta končno dobili svoj pravi pomen med ljudmi.

Obdobje slabih pet let se bo z iztekom 2014 nekoliko omililo, krivulja navzgor pa se za Slovence začne pomikati v letu 2015.

Vas zanima, kakšno bo vaše leto 2014? Kakšna prihodnost vas čaka?

Sem priznana vedeževalka in astrologinja Tiara in moja naloga je, da vam razkrijem pravo pot, ki vam bo pomagala priti do željenih ciljev. Vedeževanje je veda, ki mi s pomočjo astrologije in intuicije omogoča, da vam pomagam premagati vaše težave in vam razkrivam vaše potenciale ter prihodnost. Vedeževanje po telefonu, na številki 090 44 09 – Astrologinja Tiara.

Kje so vaše priložnosti, kje je vaša sreča? Kje na vas prežijo nevarnosti, kaj se bo dogajalo na ljubezenskem področju, kaj na poslovnem ...

Odgovori na vsa vaša vprašanja so samo en korak stran. Moja naloga je, da vam pokažem pravo pot, ki vas bo pripeljala do sreče in uspeha na vseh področjih vašega življenja. Zaupajte sami vase, ker od vas samih je največ odvisno. Pokličite me, diskretno in anonimno bom prisluhnila vašim težavam ter vam pomagala.

Pokličite me: 090 44 09
Vaša vedeževalka in astrologinja Tiara

Kaj nudimo: vedeževanje in prerokovanje, numerologija, tarot vedeževanje, ciganske karte, angelske karte, napovedovanje prihodnosti, astrološka karta, astrološka razlaga, horoskop.

Vabljeni, da se mi pridružite tudi na Facebooku - Vedeževanje Tiara.

Cena klica je 2,19 €/min iz omrežja Amis, ostale cene določa vaš operater.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3