Sveže
IZBERI DATUM:
IZBERI RUBRIKO: VSE RUBRIKE
22.58 21. 05. 2014
Tujina Zadovoljna

FOTO: Voda je odtekla, ostala sta blato in mulj. Poglejte, v kakšne hiše so se vrnili prebivalci

Po hudih poplavah v številnih delih BiH voda odteka, za seboj pa razkriva razdejanje. Ljudje čistijo mesta, črpajo vodo iz zalitih objektov, veliko težavo pa predstavljajo trupla mrtvih živali.
22.50 21. 05. 2014
Tujina Zadovoljna

FOTO in VIDEO: Srbija žaluje, število smrtnih žrtev se je povzpelo na 27

V Srbiji se je začelo tridnevno žalovanje za žrtvami katastrofalnih poplav. Medtem ko voda ponekod odteka, se številni še borijo s poplavami, v Beogradu pa se na vodni val šele pripravljajo. Število smrtnih žrtev se je povzpelo na 27.
22.47 21. 05. 2014
Slovenija Zadovoljna

Ljudje potrebujejo tudi zaščitna sredstva proti mrčesu, varekino in sodo bikarbono

Zbiranje pomoči se nadaljuje po vsej državi. Oblačil je dovolj, poleg vode, hrane, odej, gumijastih škornjev in higienskih pripomočkov ljudje potrebujejo tudi lopate in metle. Potrebujejo tudi primerna zaščitna sredstva proti mrčesu ter varekino in sodo bikarbono.
22.26 21. 05. 2014
Slovenija Zadovoljna

Janša naj bi bil vpleten v sporen posel NKBM z zemljišči na Hrvaškem

Nekdanji predsednik uprave NKBM Matjaž Kovačič naj bi pri spornem poslu banke v zvezi z nakupom zemljišč na Hrvaškem, v katerem je poniknilo 28 milijonov evrov, sodeloval tudi z nekdanjim premierjem Janšo. V SDS pravijo, da zgodba na dan prihaja pred volitvami.
22.23 21. 05. 2014
Nogomet Zadovoljna

FOTO: Gorica v pokalnem finalu porazila Maribor

Koprski stadion Bonifika je gostil finalni dvoboj nogometnega pokala Slovenije. Pomerila sta se Maribor in Gorica, zmage pa so se veselili nogometaši iz Primorske, saj so slavili z 2:0. Oba gola je v drugem polčasu dosegel rezervist Finocchio.
21.53 21. 05. 2014
Slovenija Zadovoljna

GZS rešitev problema subvencij za vozovnice pričakuje do konca tedna

Četudi vlada zagotavlja, da sredstva za subvencije študentskih in dijaških prevozov za maj in junij bodo, izvajalci javnega potniškega prometa doslej še niso prejeli pisnega zagotovila. Vlada je sicer na torkovi seji s prerazporeditvijo sredstev zagotovila skoraj osem milijonov evrov.
20.50 21. 05. 2014
Slovenija Zadovoljna

Po kriminalistični preiskavi generalnemu sekretarju AMZS odvzeli vsa pooblastila

V devetih hišnih preiskavah na območju Ljubljane in Novega mesta so kriminalisti zaradi suma korupcije pridržali tri osebe. Dve osebi so izpustili, ena pa je ostala v pridržanju. Z AMZS so potrdili, da so jih obiskali kriminalisti, kot tudi to, da je bil pridržan generalni sekretar Slavko Rus.
20.48 21. 05. 2014
Košarka Zadovoljna

Jure Zdovc še čaka na Gorana Dragića

Prva naloga Jureta Zdovca, selektorja slovenske košarkarske reprezentance, je sestaviti najboljše moštvo za letošnje svetovno prvenstvo v Španiji. Odločitev Gorana Dragića bo znana v ponedeljek, Zdovc pa upa, da bo zbral vse najboljše slovenske košarkarje.
20.37 21. 05. 2014
Tuja scena Zadovoljna

VIDEO: Lomilec ženskih src pozdravil slovenske oboževalke

Eden najbolj seksi moških na svetu, kubanski lepotec Jencarlos Canela, vedno znova preseneča. Potem ko je izdal težko pričakovani album, je prek videoposnetka pozdravil tudi vse svoje slovenske oboževalce.
20.30 21. 05. 2014
Slovenija Zadovoljna

Med televizijami spet na vrhu POP TV

Podelili so nagrade Trusted Brand 2014. Med televizijami je spet na vrhu POP TV. Slovenci sicer najbolj zaupamo gasilcem, najmanj pa nepremičninskim agentom. Najbolj zaupanja vredne osebnosti so med drugim Tina Maze, Jan Plestenjak in Ivo Boscarol.
20.23 21. 05. 2014
Nogomet Zadovoljna

VIDEO: Enrique: Upam na atraktivno in učinkovito Barco

Novi trener španskega nogometnega velikana Barcelone Luis Enrique poudarja, da bo skušal z nekaterimi posegi v sistem dela, igro Barcelone skušal narediti še bolj atraktivno in učinkovito.
20.14 21. 05. 2014
Zanimivosti Zadovoljna

VIDEO: Kuharske veščine pokazala 157 metrov pod zemljo

Kuharija očitno ne pozna meja. V to nas je prepričala kuharica Ana Roš, ki je svoje goste razvajala na prav poseben način, in sicer globoko pod zemljo in tako dokazala, da je pri gurmanskih podvigih ne ustavi niti logistika.
20.08 21. 05. 2014
Gospodarstvo Zadovoljna

Todorić dobil posojilo za Mercator, a zastaviti je moral večino Agrokorja

Vse bolj kaže, da Mercatorja ne prevzema več Todorićev Agrokor, ampak tisti, ki mu posojajo denar. Todorić je namreč v zameno za 485-milijonsko izdajo obveznic moral zastaviti skoraj celoten Agrokor, pri čemer je največji družbi Agrokorja – Konzum in Jamnico – zastavil že prej.
19.57 21. 05. 2014
Slovenija Zadovoljna

Kako močan je glas osmih naših v množici 766 evroposlancev?

Kampanja pred evropskimi volitvami se bliža koncu, za kandidati liste SLS/NSi je tudi že zaključna konvencija. Ta konec tedna bo 766 novih ali pa starih obrazov dobilo nov petletni mandat v evropskem parlamentu, od tega osem slovenskih. En odstotek torej. Pa se jih v Evropi res sliši?
19.46 21. 05. 2014
Slovenija Zadovoljna

FOTO: Policisti so se vrnili domov, pripadniki civilne zaščite so se zamenjali

Od sobote dalje so policisti letalske policijske enote reševali življenja v Bosni in Hercegovini. Zdaj so se vrnili domov. Policijski helikopter AB 212 je namreč namenjen predvsem reševanju, ni pa najbolj primeren za večje transporte. Vojaki pa ostajajo na poplavljenih območjih do petka.
19.41 21. 05. 2014
Tujina Zadovoljna

Obrenovac: mesto, ki je klonilo pod težo vode

Obrenovac je po popolni evakuaciji mesto duhov. Ulice so prazne, ovite v temo, posnetki pa z golo nazornostjo prikazujejo moč vode. Med ljudmi so se razširile črne misli o tem, da jim oblasti prikrivajo dejansko število žrtev. Premier Vučić to ostro zanika.
19.40 21. 05. 2014
Tujina Zadovoljna

FOTO: Satelitski posnetki razkrivajo razsežnost katastrofe. Škoda bo najbrž večja kot v vojni

Satelit Kopernik je naredil slike krajev, ki so jih prizadele poplave, pred katastrofo in med njo. Z njihovo pomočjo si je mogoče predstavljati razsežnosti tragedije, ki je prizadela Srbijo, BiH in Hrvaško. pod vodo je bila površina, večja od Slovenije.
19.19 21. 05. 2014
Slovenija Zadovoljna

Zaprta vrata za male bolnike

V treh tednih ministrovanja je Alenka Trop Skaza spremenila marsikaj. Na primer otežila dostop malih astmatičnih bolnikov do zdravilišč. Čeprav pediatri otroke napotujejo v zdravilišče Debeli rtič, mnogi po novem tja nimajo več vstopa, ker ZZZS kljub mnenju zdravnikov vloge zavrne.
19.02 21. 05. 2014
Tujina Zadovoljna

FOTO: Na poplavljenih območjih razglasili nevarnost epidemije nalezljivih bolezni

S poplavami, ki so opustošile Srbijo in BiH, se borijo tudi na Hrvaškem. Na območju Vukovarko-sremske županije so razglasili katastrofo, zdravstveni minister pa je na poplavljenih območjih razglasil nevarnost epidemije nalezljivih bolezni.
18.53 21. 05. 2014
Tujina Zadovoljna

Nepokretne žene ni želel zapustiti, oba sta utonila

Vsak ima svojo zgodbo - večina je žalostnih, a nekatere imajo srečen konec. Taka je zgodba ženske, ki je rodila, medtem ko so jo reševali iz narasle vode. Deklici sta več ur trepetali, ali bosta še videli starša. Nek starejši moški pa svoje nepokretne žene ni želel zapustiti ...
18.51 21. 05. 2014
Drugi športi Zadovoljna

Giro d'Italia: Rogersu 11. etapa, Evans še naprej v rožnati majici

Avstralski kolesar Michael Rogers (Tinkoff Saxo) je bil najhitrejši na 11. etapi dirke po Italiji. Na razdalji od Collecchia do Savone je roza majico vodilnega zadržal njegov rojak Cadel Evans (BMC).
18.25 21. 05. 2014
Domača scena Zadovoljna

Ana rodila sina Timona

Voditeljica oddaje Ana kuha Ana Žontar Kristanc in njen mož Kristijan sta se v kranjski porodnišnici razveselila fantka. Veselo novico nam je potrdil novopečeni očka, ki nam je razkril, da sta prvorojenca poimenovala Timon.
18.21 21. 05. 2014
Znanost in tehnologija Zadovoljna

Hekerji vdrli v Ebay. Zamenjajte gesla

Hekerji so vdrli v strežnike Ebaya in ukradli podatke o uporabnikih. Prišli so do elektronskih in poštnih naslovov, telefonskih številk in gesel, niso pa se dokopali do številk kreditnih kartic. To bi lahko bila ena največjih kraj osebnih podatkov v zgodovini spletnega nakupovanja.
18.04 21. 05. 2014
Drugi športi Zadovoljna

Kavčič korak bliže Roland Garrosu

Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je v uvodnem krogu kvalifikacij za nastop na Odprtem prvenstvu Francije z 2:1 v nizih premagal Brazilca Joaa Souzo. Grega Žemlja je moral priznati premoč Argentincu Horaciu Zeballosu.
17.50 21. 05. 2014
Tuja scena Zadovoljna

Priznala, da sta bila par

Čeprav so se že pred leti pojavljale govorice, da sta bila igralka Lea Michele in igralec Matthew Morrison v zvezi, je zvezdnica zanikala kakršna koli namigovanja in trdila, da sta samo dobra prijatelja. Zdaj pa si je premislila in končno priznala, da sta bila par.
17.31 21. 05. 2014
Golf Zadovoljna

Nič od Rorsove poroke

Golfski as Rory McIlroy in teniška zvezdnica Caroline Wozniacki se ne bosta poročila, čeprav sta gostom na poroki, ki naj bi se zgodila na novega leta dan v Sydneyju, že poslala vabila.
17.17 21. 05. 2014
MotoGP Zadovoljna

Marquez: Rossi bo v Mugellu spet star 22!

Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Marc Marquez pred dirko za Veliko nagrado Italije opozarja, da bo Valentino Rossi na domačem dirkališču spet star 22 let.
16.44 21. 05. 2014
Tuja scena Zadovoljna

FOTO: Eva Longoria kraljica rdeče preproge

Eva Longoria se je po letošnji rdeči preprogi v Cannesu doslej sprehodila dvakrat in se tako predstavila v dveh čudovitih kreacijah. Zvezdnica je med drugim blestela tudi na enem od dogodkov, kjer je bila prava paša za oči.
16.43 21. 05. 2014
Drugi športi Zadovoljna

Denić na priprave povabil tudi Zormana

Selektor slovenske rokometne reprezentance Boris Denić je na seznam igralcev vabljenih na začetek priprav uvrstil tudi kaznovanega organizatorja igre Uroša Zormana za katerega so na EHF poslali pritožbo.
15.47 21. 05. 2014
Črna kronika Zadovoljna

Se še spomnite novoletnih zaobljub? Je bila ena izmed njih tudi shujšati?

V Hiši zdravja smo se v letu 2014 namenili izzvati ravno to zaobljubo. Vse kar si zadamo v ranih dneh novega leta navadno splahni že v prvem tednu. Zakaj? Kaj nas odvede od cilja?
15.33 21. 05. 2014
Slovenija Zadovoljna

Vlada privarčevanih sredstev javnim zavodom ne bo smela vzeti

Poslanke in poslanci so zavrnili posege v proračune javnih zavodov. Iz novele, s katero vlada išče dodatne vire in prihranke za proračun, so v DZ črtali kar nekaj vladnih predlogov, med njimi tudi določilo, da bi morali javni zavodi presežna sredstva vrniti v državni ali občinski proračun.
15.30 21. 05. 2014
Tuja scena Zadovoljna

FOTO: Ne, to ni Paul Walker

Codyja, mlajšega brata pokojnega igralca Paula Walkerja, ki je novembra lani umrl v tragični prometni nesreči, so opazili na snemanju akcijske uspešnice Hitri in drzni. Podobnost med bratoma je resnično neverjetna.
15.24 21. 05. 2014
Drugi športi Zadovoljna

Kozmus v Zürich po odličje

Metalec kladiva Primož Kozmus tekmovalno leto tradicionalno začenja na mitingu v Slovenski Bistrici. Čeprav lani prvič po šestih letih ni osvojil medalje na velikem tekmovanju, si je na evropskem prvenstvu v Zürichu za cilj postavil odličje.
15.13 21. 05. 2014
Drugi športi Zadovoljna

Stefanović se podaja v trenerske vode

Nekdanji organizator igre Celja Pivovarne Laško in upokojeni srbski reprezentant Rastko Stefanović se bo v prihodnje skušal izkazati še kot vrhunski trener. V minuli sezoni je, kot pomočnik glavnega trenerja deloval v Tremblayju, sedaj pa ga čaka prvi samostojni izziv.
14.59 21. 05. 2014
Drugi športi Zadovoljna

Ratejeva si želi še daljših metov

Slovenska metalka kopja Martina Ratej je z zmago na mitingu Diamantne lige v Dohi presenetila sebe in vse, ki znotraj samostojne ekipe delajo zanjo. S tem je okrepila samozavest in dobila prvo potrditev, da je prenovljeni program pravi.
14.01 21. 05. 2014
Tujina Zadovoljna

Osramočene francoske železnice: kupili 2000 preširokih vlakov

Pri francoskih železnicah so kupili 2000 novih vlakov za 15 milijard evrov, šele po nakupu pa ugotovili, da so preširoki za številne regionalne železniške postaje. Zdaj bodo morali zapraviti dodatne milijone, da bodo prilagodili postaje.
13.43 21. 05. 2014
Nogomet Zadovoljna

Diego Milito zapušča Inter

Argentinski napadalec Diego Milito po petih letih zapušča Inter iz Milana. "Pozdravljamo argentinskega napadalca, ki je z nami v fantastičnih petih sezonah pisal zgodovino," so zapisali na spretni strani Interja.
13.34 21. 05. 2014
Črna kronika Zadovoljna

Z gospodarskim vozilom policistu na motorju zaprl pot, policist huje poškodovan

Na Šmartinski cesti v Ljubljani se je zgodila prometna nesreča, v kateri je padel in se hudo poškodoval policist na motorju. Policistu je pot zaprl voznik gospodarskega vozila, ki je napačno zavil.
13.29 21. 05. 2014
Nogomet Zadovoljna

VIDEO: Katanec: Samir je številka 1, da ne bo pomote!

Selektor slovenske nogometne reprezentance Srečko Katanec je na Debelem rtiču objavil seznam igralcev, na katere bo računal na junijskih prijateljskih obračunih v Južni Ameriki proti Urugvaju in Argentini.
13.16 21. 05. 2014
Slovenija Zadovoljna

Meritve razkrivajo: hitrost vetra v sunkih tudi do 145 kilometrov na uro

Se še spomnite sunkov vetra, ki so minuli teden ruvali drevesa in odkrivali strehe? Arso sporoča, da so najmočnejše sunke vetra izmerili na Kredarici, Rogli in v Lescah. Najmočnejši sunek vetra na Kredarici je bil kar 145 kilometrov na uro.
12.52 21. 05. 2014
Tujina Zadovoljna

VIDEO: Boko Haram napadel tudi na severu države

Nigerijski predsednik Goodluck Jonathan je obsodil dva bombna napada v mestu Jos, v katerih je umrlo najmanj 118 ljudi. Druga eksplozija je odjeknila 30 minut po prvi, zato je med žrtvami tudi veliko reševalcev. Boko Haram je udaril znova na severu države.
12.50 21. 05. 2014
Tujina Zadovoljna

Mubarak obsojen na triletni zapor zaradi korupcije

Nekdanji egiptovski predsednik Hosni Mubarak je bil obsojen na tri leta zapora zaradi korupcije. Zaporno kazen sta dobila tudi njegova sinova, vsi trije pa so obsojeni zaradi poneverbe okoli 13,5 milijona evrov proračunskih sredstev, namenjenih za vzdrževanje predsedniške palače.
12.40 21. 05. 2014
Znanost in tehnologija Zadovoljna

Splet ne le za brskanje, tudi za poslušanje radia

Glasbo prek spleta tedensko ali pogosteje posluša več kot 40 odstotkov slovenskih spletnih uporabnikov, med ženskami največ starih med 15 in 24 let, med moškimi pa med 25 in 34 let. Znani so tudi najnovejši podatki o obiskanosti spletnih strani: 24ur.com je še naprej na vrhu.
12.26 21. 05. 2014
Drugi športi Zadovoljna

Jan Ullrich prometno nesrečo zakrivil v vinjenem stanju?

Nekdanji nemški kolesarski as Jan Ullrich je v Švici povzročil prometno nesrečo, v kateri sta bili poškodovani dve osebi. Ullrich, ki trenutno živi v Švici, je edini Nemec z zmago na sloviti dirki po Franciji Touru.
12.14 21. 05. 2014
Glasba Zadovoljna

VIDEO: Osupljive lepote Dalmacije in Slovenije iz zraka

Pevec Marjan Zgonc je tokrat moči združil s klapo Tramuntana. Nastala je pesem Dalmacija in Slovenija, ki napoveduje tudi istoimenski album. Zanjo so posneli tudi videospot, ki opeva lepote obeh pokrajin.
11.47 21. 05. 2014
Nogomet Zadovoljna

Užaljeni Yaya Toure zapušča Manchester City!?!

Sijajni vezist reprezentance Slonokoščene obale in otoškega Manchester Cityja Yaya Toure je močno užaljen. Razlog? Nepozornost klubskih ljudi, ki so mu pozabili čestitati ob rojstnem dnevu. Za Toureja je to dovolj dober razlog, da razmišlja o odhodu.
11.46 21. 05. 2014
Zanimivosti Zadovoljna

Najbolj priljubljeni kraji za 'selfieje'

Portal Suggestme.com je analiziral 6,3 milijona objav na družbenih omrežjih in na podlagi tega sestavil lestvico najbolj priljubljenih mest za 'selfieje'.
11.40 21. 05. 2014
Slovenija Zadovoljna

Bratuškova zbrala dovolj podpisov za stranko

Alenka Bratušek je zbrala dovolj podpisov za ustanovitev stranke. Ustanovni kongres stranke bo tako 31. maja v Ljubljani. Kakšno bo ime stranke še ni znano, zaenkrat pa Bratuškova po Sloveniji zbira podpise pod imenom Zavezništvo Alenke Bratušek.
11.12 21. 05. 2014
Drugi športi Zadovoljna

Obeta se škandal v ligi NFL: goltali smo tablete, ne da bi nam povedali za posledice

Eno izmed najpriljubljenejših in najbolj gledanih profesionalnih lig onstran Atlantika, ameriško nogometno prvenstvo NFL, pretresa nov škandal.
11.08 21. 05. 2014
Glasba Zadovoljna

VIDEO: Na snemanju spota so okoli nje 'leteli' koščki stekla

Mlada in nadarjena Kim B predstavlja videospot za angleško različico njene prve pesmi Ti in jaz, Stuck in the middle. Samo snemanje je opisala kot zelo naporno, saj so delali od 9. ure zjutraj do 1. ure naslednjega dne.
10.42 21. 05. 2014
Slovenija Zadovoljna

V Črnomlju nekateri čutili rahel potresni sunek

Seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic so zabeležili šibek potresni sunek. Njegovo žarišče je bilo v okolici Črnomlja, magnitudo pa ocenjujejo na 1,5.
10.25 21. 05. 2014
Črna kronika Zadovoljna

Pri Bežigrajčanu našli več kosov orožja

Ljubljanski policisti so pri 57-letnem Ljubljančanu zasegli več kosov orožja in naboje. Moški naj bi z orožjem ustrahoval in grozil, zato ga bodo policisti ovadili. Prav tako ga bodo ovadili zaradi suma storitve kaznivih dejanj nedovoljene proizvodnje in prometa z orožjem.
09.42 21. 05. 2014
MotoGP Zadovoljna

Rossi: Razlike ne dela Honda, pač pa Marquez!

Pet od pet. Fantastični španski dirkač Marc Marquez v letošnji sezoni razreda motoGP beleži same zmage. Na zadnji dirki v Le Mansu se mu je najbolj približal veteran Valentino Rossi, ki je italijanskim novinarjem navrgel nekaj opažanj.
09.26 21. 05. 2014
Košarka Zadovoljna

Clevelandu znova pravica prvega izbora

Moštvo Cleveland Cavaliers bo še tretjič v zadnjih štirih letih imelo pravico do prvega izbora na naboru lige NBA, ki bo onstran Atlantika 26. junija v dvorani Barclay's v Brooklynu. Cleveland je imel manj kot dva odstotka možnosti, da na žrebu pridobi pravico do prvega izbora na naboru.
09.17 21. 05. 2014
Tuja scena Zadovoljna

Princ George sestrično Mio Grace obmetaval s hrano

Sinček Kate Middleton in princa Williama princ George se med prvim srečanjem s sestrično Mio Grace Tindall, hčerko Zare Phillips (sestrično princa Williama) in Mika Tindalla, ni obnašal prav nič kraljevsko.
08.22 21. 05. 2014
Tuja scena Zadovoljna

FOTO: Vse oči so bile uprte vanjo

Zajčica in manekenka Ana Braga si je privoščila sproščujoče popoldne na miamijski plaži. Oblečena v bikini turkizne barve se je predala božanju sončnih žarkov, v morju pa se ni namočila.
08.14 21. 05. 2014
Drugi športi Zadovoljna

Petkovšek se boji jutranjih kvalifikacij

Gimnastični as Mitja Petkovšek je imel v pripravah na EP obilico smole. Po uspešni spomladanski sezoni si je zadnje dni pred odhodom poškodoval vezi v zapestju, a pravi, da ni nič hujšega, tako da z optimizmom pričakuje nastop. Kakšno taktiko bo ubral, bo odvisno od počutja.
08.04 21. 05. 2014
Slovenija Zadovoljna

Če želite glasovati zunaj svojega volišča, pohitite

Danes se izteka rok, ko je še mogoče zahtevati nekatere posebne oblike glasovanja na evropskih volitvah. Rok zadeva tiste, ki želijo glasovati zunaj kraja stalnega prebivališča, ki bi radi volili na domu ali na voliščih namenjenim invalidom.
08.00 21. 05. 2014
Nogomet Zadovoljna

Guidolin zapušča Udinese

Francesco Guidolin po štirih letih zapušča trenersko mesto pri italijanskem prvoligašu Udineseju. Še vedno bo ostal v klubu, kjer bo postal tehnični vodja družine Pozzo, ki upravlja s klubi Udinese, Watford in Granada, so potrdili v klubu.
07.54 21. 05. 2014
Tuja scena Zadovoljna

Želi spati z vsemi Viktorijinimi angelčki

Najstniški pop idol Justin Bieber je na prav posebni misiji. Želi si 'položiti' čim več lepotičk, ki nosijo prestižno znamko spodnjega perila. Prva na njegovem spisku naj bi bila Adriana Lima, ki se je nedavno razšla z možem Markom Jarićem.
07.46 21. 05. 2014
Tujina Zadovoljna

Peterica obsojena umora novinarke Politkovske

Družina umorjene ruske novinarke je zadovoljna z razsodbo. Poudarili pa so, da osem let po zločinu niso še nič bližje odgovoru na vprašanje, kdo je naročil umor. Ana Politkovska je bila znana po člankih, kritičnih do ruskega predsednika Vladimirja Putina.
07.40 21. 05. 2014
Košarka Zadovoljna

Miami vrnil udarec

Branilci naslova v ligi NBA, košarkarji Miamija, so v gosteh premagali Indiano s 87:83 in tako izid v zmagah izenačili na 1:1. Pri zmagovalcih sta prednjačila Dwyane Wade s 23 in LeBron James z 22 točkami, pri Indiani pa je bil najboljši Lance Stephenson s 25 točkami.
06.35 21. 05. 2014
Glasba Zadovoljna

AVDIO: Je Stairway to Heaven zasedbe Led Zeppelin res plagiat?

43 let po originalni izdaji pesmi Stairway to Heaven je zasedbo Led Zeppelin doletela tožba, in sicer jih tožijo zastopniki pokojnega kitarista Randyja Californie iz zasedbe Spirit. S tožbo bi radi ustavili ponovni izid plošče Led Zeppelin IV.
06.35 21. 05. 2014
Nogomet Zadovoljna

Monaco tudi uradno išče novega trenerja

Italijanski trener Claudio Ranieri in francoski nogometni prvoligaš Monaco se razhajata tudi uradno. V klubu so potrdili že napovedano novico francoskih medijev.
06.34 21. 05. 2014
Film/TV Zadovoljna

Seks na eks

Televizijska voditeljica se po zanjo neobičajnem žurerskem večeru zbudi v postelji z neznancem. Ko na svojem odzivniku sliši, da je sanjska služba še na voljo, takoj odide. Oblečena v izzivalno rumeno obleko, brez telefona, denarja in avta se znajde v neznanem delu mesta in pred vrsto nezgod ...