Nogomet

Bakayoko Gattusu, ki ga je želel poslati v igro, odgovoril s kletvico

Milano, 07. 05. 2019 11.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaš Tiemoue Bakayoko si je na tekmi med Milanom in Bologno pokazal precejšnje nespoštovanje do trenerja AC Milana. Ko ga je Gennaro Gattuso želel poslati v igro, je ta vstop na zelenico zavrnil in mu dejal, naj odj**e. Kakopak tudi tokrat kameram ni ostalo nič skrito, z ustnic Bakayoka pa je bilo moč razločno prebrati, kaj je 24-letni Francoz zabrusil legendarnemu Italijanu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Dejal sem Bakayoku naj se ogreje, vzel si je preveč časa, zato sem v igro poslal Joseja Maurija," je po tekmi, ki so jo z 2:1 dobili Rossoneri, razlagal Gennaro Gattuso. "Čakal sem sedem ali osem minut, on pa si še ni nadel ščitnikov, tako da sem se odločil za drugo rešitev," je pojasnil 41-letni strateg. 

TEKMA

Precej drugačno plat zgodbe je v zapisu po tekmi ponudil 24-letni Francoz. "Čeprav sem začel na klopi, sem bil pripravljen dati 200 odstotkov, pa četudi bi igral le pet minut," je po tekmi razlagal Tiemoue Bakayoko. "Ko je Lucas Biglia začel imeti težave na zelenici, me je trener prosil, naj se pripravim. Takoj sem šel v akcijo in se ogreval dve do tri minute," je nadaljeval Bakayoko. "Nato mi je rekel, naj se vrnem na klop. Vse se je zgodilo med 23. in 26. minuto tekme," je še dodal Francoz. "Ne sprejemam tega, da sem igralec, ki zavrne vstop na zelenico, ko to njegov trener zahteva oz. da sem nogometaš, ki ne spoštuje svojega kluba in soigralcev," je še pristavil Francoz. Še več, dejal je, da je le ponovil besede trenerja: "Ko sem sedel na klop, mi je trener rekel nekaj nepričakovanega in le ponovil sem njegove besede. In nič več," vztraja Bakayoko, ki je – tako italijanski mediji – v ne najboljšem odnosu s trenerjem že nekaj tednov.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

papi1
07. 05. 2019 21.37
-4
Nagnat nazaj na drevo!
poserjemsenavas
07. 05. 2019 13.50
+9
resnica je nekje vmes
elrocco77
07. 05. 2019 13.45
+13
Ja saj Gattuso pa tudi ne špara besed...