Slovenija
Oglas

Kako izbrati najboljši stolček za hranjenje?

Ljubljana, 07. 05. 2019 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Čas za mizo je nekaj posebnega, saj se med obedovanjem odvija veliko družinskih procesov. To je delček dneva, kjer si družinski člani podelijo svoje misli, doživetja, se sproščeno pogovarjajo, obujajo spomine in krepijo svoj običaj. Prav tako skupni obroki omogočajo umiritev od napetega dneva. S tovrstnim ritualom ne hranite le fizičnega telesa, ampak svojo ter družinsko psihično, čustveno ter celo intelektualno plat. V idealnem primeru vsa družina sodeluje pri obredu skupnega obedovanja.

Obedovanje in stolček Fini
Obedovanje in stolček Fini FOTO:

Raziskave opozarjajo zlasti na pomen skupnih obrokov za psihofozični razvoj otroka. Primeren odnos do hrane, telesa in tovrstnih vsakodnevnih družinskih srečanj ščiti otroke pred debelostjo, motnjami hranjenja, dajejo pomembno lekcijo o bontonu, družbenih pravilih ter vlogah. Med obroki se torej vaš malček uči kup zadev - različnih in novih okusov, pomena hrane, odnosa do hrane, kulture, domače navade in še mnogo drugih stvari. Prav zato je pomembno, da čas za mizo svojemu otroku primerno prikažete že od prvega dneva, ko sede v stolček za hranjenje.

Obedovanje in stolček Fini
Obedovanje in stolček Fini FOTO:

KUPITE TAKOJ

Sprejemanje odločitve, kateri stol za hranjenje je pravi pa ni najbolj enostavna naloga, še posebej v celotni poplavi ponudbe. Zavedanje, da vam priročen in varen stolček prihrani marsikatero nadlogo, vam bo v uteho za vložen čas raziskovanja in finančno investicijo. Navsezadnje, stolček za hranjenje ni samo predmet ob mizi, ampak predstavlja pomemben učni proces za otroka na dolgi rok.

Otrok mora že s prvim dnem gostega hranjenja dobiti svoje mesto za mizo. Tako bo pridobival na občutku sprejetosti, pomembnosti in spoznal smisel sedenja v času obedovanja.

Dober stolček za hranjenje otroku omogoča, da se samostojno spoznava s hrano ter mu hkrati zagotavlja varnost. Stolček Fini ima super ergonomske in funkcionalne lastnosti, ki bodo lažje pomagale k uvajanju hranjenja in prijetnemu družinskemu vzdušju:

Obedovanje in stolček Fini
Obedovanje in stolček Fini FOTO:

KUPITE TAKOJ

Pladenj stolčka omogoča, da je hrana postavljena neposredno pred otroka. Tako se bo naučil hrano držati v roki, žvečiti, proučevati in raziskovati nove okuse. Dovolj velika površina pa bo hkrati ujela vsaj nekaj koščkov hrane ter tako preprečila večjo količino umazanije vse okoli. Pladenj je tudi odstranljiv za enostavno čiščenje pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju.

Varnostni stebriček med nogami in 5-točkovni varnostni pas (varnostni standard EN14988) otroka zadržujeta na mestu, zato ne more zdrsniti in pasti iz sedišča ali navihano pobegniti k igri.  Tako boste lahko nemoteno hranili svojega malčka in ga privajali na vašo rutino.

• Noge, ki se elegantno raztezajo navzven niso namenjene samo lepemu izgledu, ampak predvsem varnosti, saj ravno njihova širina zagotavlja stabilnost. Otroci se za mizo radi zibajo in se večkrat odrivajo z nogami, kar je lahko precej nevarno. Stolček Fini je pri varnosti zmagovalec, vendar je kljub temu prisotnost odraslega pri mizi izredno pomembna.

• Dobro podložena imitacija usnja zagotavlja udobje, da lahko malček daljši čas uživa v družinskemu obrednem vzdušju.

• Vaš malček hitro raste in se razvija, zato je super, če ima te sposobnosti tudi stolček. In Fini jo ima, saj se iz stolčka za hranjenje samo v nekaj potezah spremeni v pravi pravcati stolček za malčka, res super lastnost, kaj ne?

Obedovanje in stolček Fini
Obedovanje in stolček Fini FOTO:

KUPITE TAKOJ

Poleg naštetih lastnosti boste priročnost stolčka spoznali tudi v situacijah, ko se morate od svojega malega nadebudneža in raziskovalca tudi nekoliko oddaljiti. Ko vas obveznosti ženejo k vsakodnevnim opravilom, vam lahko brez težav pomaga prav stolček Fini, ki bo poskrbel za varnost in za nekaj trenutkov v udobnem sedežu popazil na vašega malčka med igro, ustvarjanjem ali opazovanjem vas med obveznostmi.

 

 

 

 

Obedovanje in stolček Fini
Obedovanje in stolček Fini FOTO:

KUPITE TAKOJ

Za bralce tega članka smo pripravili tudi posebno presenečenje. Če kupite stolček za hranjenje Fini v naslednjih 48. urah, boste s kodo MOJFINI dobili 10 % POPUST in BREZPLAČNO POŠNINO.

POZOR: Zaloge so omejene!

 


Naročnik oglasa je Hakuna Matata Kids – Žiga Lunder s.p.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou